Qui som

Your search results

ELS NOSTRES INICIS

Finques Bonet amb mes de 50 anys d’antiguitat, va ser fundada per Joan Bonet Blanch, qui va obrir la seva primera oficina l’any 1961, amb la finalitat de dedicar-se a qualsevol tipus de gestió i assessorament immobiliari, entre les quals destaquen la compravenda i el lloguer de tot tipus d’immobles, l’administració de comunitats de propietaris i de patrimonis immobiliaris, així com el degut assessorament legal i jurídic corresponent.

CONSOLIDACIÓ

Al 1977, Francesc de Paula Bonet Costa, amb prou feines 21 anys i fill del fundador Joan Bonet Blanch, agafa les regnes de l’empresa i obté, al llarg dels anys, el reconeixement i confiança de la seva nombrosa i consolidada clientela. La seva gestió, professionalitat i tracte humà, han fet de Finques Bonet, una de les empreses referents a Barcelona i amb un gran reconeixement en l’àmbit immobiliari de la ciutat.

EN CONSTANT EVOLUCIÓ

Al 2006, Albert Bonet Mellado, pasa a formar part de l’equip de Finques Bonet, de la mà del seu pare, Francesc de Paula Bonet Costa, amb la idea d’ampliar, millorar i garantir la gestió i serveis als quals ja estan habituats els clients de Finques Bonet, amb nous objectius i amb un ampliat equip de col·laboradors altament qualificats

Compare Listings